Ingredienser
Nakkekoteletter med varme grønnsaker
-
4
stk
Nakkekoteletter
-
1
stk
Fennikel
-
2
stk
Rødløk
-
1
stk
Brokkoli
-
1
stk
Squash
-
4
fedd
Hvitløk
-
3
ss
Olivenolje
-
20
g
Smør
-
Salt og pepper
-
2
stilker
Fersk rosmarin
Pepperrotrømme
-
2
dl
Drømmelett
-
0,5
tube
Pepperrot
-
Grovt pepper
-
Evnt. litt sitronsaft
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 grader.
-
Del fennikel og rødløk i båter. Del brokkoli og squash i biter. Ha alt i en stor ildfast form eller langpanne.
-
Finhakk hvitløk og dryss den over grønnsakene. Hell over olivenolje og vend grønnsakene så oljen blir godt fordelt. Salte og pepre. Stek i ovn i 20 minutter.
-
Stek svinekoteletter i litt smør til de får en gyllen farge. Legg kjøttet på toppen av grønnsakene og etterstek det i ovnen de siste 10 minuttene. Ha over rosmarin.
-
Bland Drømmelett, pepperrot, pepper og ev. litt sitronsaft i en skål.