Nakkekoteletter med varme grønnsaker og pepperrotrømme

Nakkekoteletter med varme grønnsaker og pepperrotrømme

Denne middagen tar det deg bare 20 minutter å lage.

20 min
Middels

Slik gjør du

Nakkekoteletter med varme grønnsaker

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Del fennikel og rødløk i båter. Del brokkoli og squash i biter. Ha alt i en stor ildfast form eller langpanne.
  3. Finhakk hvitløk og dryss den over grønnsakene. Hell over olivenolje og vend grønnsakene så oljen blir godt fordelt. Salte og pepre. Stek i ovn i 20 minutter.
  4. Stek svinekoteletter i litt smør til de får en gyllen farge. Legg kjøttet på toppen av grønnsakene og etterstek det i ovnen de siste 10 minuttene. Ha over rosmarin.

Pepperrotrømme

  1. Bland Drømmelett, pepperrot, pepper og ev. litt sitronsaft i en skål.