-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Skjær agurken og gulrøttene i tynne staver på 0.5 x 5 cm. Snitt vårløken og chilien i tynne skiver på skrått.
-
Bland sammen finhakket hvitløk og ingefær, halve chilien, sukker, fish sauce, 4 ss limejuice og en neve finhakket koriander i en skål (spar chilien til topping dersom små barn skal spise).
-
Stek svinekjøttdeigen i olje på høy varme i en stekepanne og krydre med soyasaus og en god klype pepper. Fjern den fra varmen straks den er gjennomstekt og hell over halve dressingen.
-
Fordel risen i fire skåler og dander salatblader, gulrot- og agurkstaver, vårløk og kjøtt oppå i små, pene grupper. Hell over resten av dressingen og topp med grovhakkede nøtter (eller sprøstekt løk), resten av chilien, vårløk, koriander og en halv lime.