Salat med strimlet svinekjøtt og eple

En enkel og smakfull salat med svinekjøtt og friske epler.

20 min
Enkel
Salat med strimlet svinekjøtt og eple
Tips!

Husk at du som regel kan tilpasse en salat. Vil du ha mer av noe og mindre av noe annet, eller har du noen rester av granateple du kan bruke opp, så bruk kreativiteten og smak deg frem!

Slik gjør du

    1. 1
      Rist mandlene i en tørr panne på middels varme til de er gylne. Legg til side.
    2. 2
      Krydre svinekjøttet med salt og pepper, og stek i litt olje i den samme stekpannen til det er passe gjennomstekt.
    3. 3
      Lag dressing ved å piske oljen gradvis inn i sennepen. Tilsett så eddik og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Skjær opp stangselleri og eple, og legg oppå salaten på en tallerken.
    5. 5
      Legg på kjøttet og strø over grovhakkede mandler. Hell over dressingen når du serverer, og ha gjerne en skål ved siden av til de som ønsker mer.