Salat med strimlet svinekjøtt og eple

En enkel og smakfull salat med svinekjøtt og friske epler.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 200 g strimlet svinekjøtt
  • 1 håndfull mandler
  • 1 ts dijion sennep
  • 2 ss olivenolje pluss ekstra til steking
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 stilk stangselleri
  • 0,5 stk eple
  • 1 baby Leaf mix
  • 1 salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rist mandlene i en tørr panne på middels varme til de er gylne. Legg til side.
  2. Krydre svinekjøttet med salt og pepper, og stek i litt olje i den samme stekpannen til det er passe gjennomstekt.
  3. Lag dressing ved å piske oljen gradvis inn i sennepen. Tilsett så eddik og smak til med salt og pepper.
  4. Skjær opp stangselleri og eple, og legg oppå salaten på en tallerken.
  5. Legg på kjøttet og strø over grovhakkede mandler. Hell over dressingen når du serverer, og ha gjerne en skål ved siden av til de som ønsker mer.