Ingredienser
-
4
stk
Sommerkoteletter bøkerøkt
-
1
pk
Synnøve Hvitløkssmør
-
1
pk
Hjertesalat
-
1
pk
Reddiker
-
2
ss
Olivenolje
-
0,5
ts
Flaksalt
-
2
ss
Frisk gressløk
Slik gjør du
-
Romtemperer kjøttet og kryddersmøret.
-
Del hjertesalatene og reddikene i to på langs og fjern eventuelle stygge stilker. Vend grønnsakene inn i litt olje og strø på salt.
-
Grill kotelettene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La dem hvile.
-
Grill salaten og reddikene raskt over direkte varme til de har fått farge – pass godt på salaten.
-
Smør kryddersmøret utover et serveringsfat, legg på grønnsakene og topp med litt ekstra olje, salt og finsnittet gressløk. Server sammen med kjøttet.