Stekt ris med svinekjøtt og speilegg

Gi restene en ny start i en ny og spennende rett.

20-40 min
Middels
Stekt ris med svinekjøtt og speilegg

Slik gjør du

    1. 1
      Kok risen etter anvisning på pakken og kutt grønnsakene i passende staver, skiver og buketter. Bruk det du har tilgjengelig på listen
    2. 2
      Varm opp 2 ss olje i en wokpanne (ev. stor stekepanne) på høy varme. Finhakk hvitløk, 1x4 cm ingefær og chili og legg i. Stek til hvitløken er gyllen og legg i svinekjøttet. Bland inn soyasaus, sriracha og ev. mer olje dersom det trengs.
    3. 3
      Legg i grønnsakene og stek raskt til de er gjennomstekt men fortsatt sprø. Bland deretter inn risen og stek til den har absorbert all sausen og har fått en gyllen farge.
    4. 4
      Bland i spinat og finsnittet vårløk på slutten. Fordel i fire serveringsboller.
    5. 5
      Stek eggene i en stekepanne og legg dem på toppen av hver bolle. Server med sriracha.