Ingredienser
-
700
g
Strimlet svinekjøtt
-
1
stor
Kinakål
-
6
stilker
Stangselleri
-
1,5
stk
Rød chili
-
4
ss
Solsikkeolje
-
3
ss
Sesamfrø
-
3
ss
Kikkoman soyasaus
-
2
ss
Hvitvinseddik
-
2
ss
Sukker
-
150
g
Cashewnøtter, hakkede og usaltede
Slik gjør du
-
Snitt kålen i strimler og sellerien i staver. Fjern frøene og finhakk chilien. Varm opp en stekepanne med olje, den skal være veldig varm.
-
Wok kjøttet godt i noen minutter. Ha i selleri, kål og chili, og la de steke med et par minutter.
-
Rist seamfrø i en tørr varm panne til de blir litt mørkere. Rør hele tiden. Ha i resten av ingrediensene i woken og bland godt i sammen. Avslutt med å strø over sesamfrø og hakkede nøttene. Smak til med kvernet pepper og litt salt.