Strimlet svin med kinakål og chili

Strimlet svin med kinakål og chili

Denne middagen tar deg bare 20 minutter å lage.

Ingredienser

  • 700 g Strimlet svinekjøtt
  • 1 stor Kinakål
  • 6 stilker Stangselleri
  • 1,5 stk Rød chili
  • 4 ss Solsikkeolje
  • 3 ss Sesamfrø
  • 3 ss Kikkoman soyasaus
  • 2 ss Hvitvinseddik
  • 2 ss Sukker
  • 150 g Cashewnøtter, hakkede og usaltede

Slik gjør du

  1. Snitt kålen i strimler og sellerien i staver. Fjern frøene og finhakk chilien. Varm opp en stekepanne med olje, den skal være veldig varm.
  2. Wok kjøttet godt i noen minutter. Ha i selleri, kål og chili, og la de steke med et par minutter.
  3. Rist seamfrø i en tørr varm panne til de blir litt mørkere. Rør hele tiden. Ha i resten av ingrediensene i woken og bland godt i sammen. Avslutt med å strø over sesamfrø og hakkede nøttene. Smak til med kvernet pepper og litt salt.