Strimlet svinefilet med søtpotet-, rødbete- og linsesalat

Denne salaten er spekket med gode smaker og fine farger.

20-40 min
Middels
Strimlet svinefilet med søtpotet-, rødbete- og linsesalat

Slik gjør du

  1. Strimlet svinefilet med søtpotet-, rødbete- og linsesalat

    1. 1
      Sett ovnen på 180 grader.
      Hell av vannet og skyll linsene. Ha dem over i en kjele og varm opp med litt olivenolje på lav varme i to tiltre minutter.
    2. 2
      Skrell søtpotetene og del dem i terninger på ca. 2x2 cm. Del rødløken i tynne båter. Legg grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Hell over 2-3 ss olivenolje, salte og pepre. Bak grønnsakene i ca. 25 minutter til de er møre.
    3. 3
      Stek kjøttet i en panne på middels høy varme med litt nøytral olje. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Bland linsene, grønnsakene og kjøttet. Topp salaten med granateplekjerner og Babyleaf mix. Server med persilledressing.
  2. Persilledressing

    1. 1
      Rens og riv hvitløksfeddene. Vask sitronen og finriv skallet. Finhakk persillen. Bland sammen med litt sitronsaft og olivenolje.