Strimlet svinefilet med søtpotet-, rødbete- og linsesalat
Denne salaten er spekket med gode smaker og fine farger.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Strimlet svinefilet med søtpotet-, rødbete- og linsesalat
- 1Sett ovnen på 180 grader.
Hell av vannet og skyll linsene. Ha dem over i en kjele og varm opp med litt olivenolje på lav varme i to tiltre minutter. - 2Skrell søtpotetene og del dem i terninger på ca. 2x2 cm. Del rødløken i tynne båter. Legg grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Hell over 2-3 ss olivenolje, salte og pepre. Bak grønnsakene i ca. 25 minutter til de er møre.
- 3Stek kjøttet i en panne på middels høy varme med litt nøytral olje. Smak til med salt og pepper.
- 4Bland linsene, grønnsakene og kjøttet. Topp salaten med granateplekjerner og Babyleaf mix. Server med persilledressing.
- 1
Persilledressing
- 1Rens og riv hvitløksfeddene. Vask sitronen og finriv skallet. Finhakk persillen. Bland sammen med litt sitronsaft og olivenolje.
- 1