-
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek indrefileten på høy varme i ca. 10 minutter, til den har fått en jevn stekeskorpe på alle sider. Ta kjøttet av varmen og la det hvile i folie mens du forbereder tilbehøret.
-
Skrell og skjær rotgrønnsakene i små terninger. Kok dem møre i usaltet vann, hell av vannet og damp dem tørre. Tilsett fløte og smør, og mos alt med en stavmikser til ønsket konsistens. Smak til med finhakkede urter, salt og pepper.
-
Del pærene i lange båter og fjern kjernene. Skjær selleristangen og brokkolien i tynne skiver. Bland sammen Babyleaf mix, pære, selleri og brokkoli. Dryss over rosiner og finhakkede pistasjenøtter.
-
Sprinkle over balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper på salaten. Server indrefileten med potet- og sellerirotpuré og den friske salaten.