-
Lag et snitt inn til benet på begge svineknokene.
-
Rens og kutt løk og sellerirot i små biter. Knus hvitløksfeddene. Varm en kjele med litt olje og fres grønnsakene i et par minutter sammen med timianen.
-
Legg i svineknokene og buljongterningen og dekk med vann. La det småkoke i 1–1,5 time til kjøttet slipper benet.
-
Plukk ut svineknokene, sil kraften og kok den ned til ca. halvparten. Kjøttet river du i passende biter.
-
Forvarm ovnen til 180 grader med varmluft.
-
Skrell sellerirøttene og kutt dem i terninger på 1 x 1 cm. Ha på en god klype salt og litt olje og bak dem i ovnen i ca. 25 minutter til de er helt møre.
-
Vend inn grønnkål og aprikos kuttet i biter.
-
Smelt smør/olje i en kjele og ha i melet. Pisk godt mens du gradvis heller i svinekraften slik at du får en jevn saus.
-
La den koke i 3-4 minutter slik at du blir kvitt melsmaken og smak til med litt soyasaus. Varm svineknokene forsiktig i sausen og server sammen med grønnsakene.