Sommerkoteletter med blomkålris, eple, vårløk og sjysaus

En klassiker med moderne vri.

20 min
Middels
Sommerkoteletter med blomkålris, eple, vårløk og sjysaus

Slik gjør du

    1. 1
      Finhakk vårløk og skjær epler i båter.
    2. 2
      Lag blomkålrisen ved å rive blomkålen grovt med rivjern. Legg blomkålen i kokende vann og la den koke i ca 1 minutt, sil bort vannet og bland med vårløk, pepper og litt presset sitronsaft.
    3. 3
      Pepre og salte svinekotelettene og stek dem i litt smør og olje. La eplebåtene steke med de siste 5 minuttene.
    4. 4
      Ta koteletter og epler ut av pannen og la dem hvile.
    5. 5
      Lag sjyen ved å koke ut pannen med 1 dl vann og litt soyasaus.
    6. 6
      Server kotelettene med blomkålris, epler, sjysaus og finhakket persille.