Svinekoteletter med pære- og valnøttsalat

Prøv svinekoteletter med en spennende salat til middag i dag.

20-40 min
Middels
Svinekoteletter med pære- og valnøttsalat

Slik gjør du

    1. 1
      Rist nøttene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og legg dem til side.
    2. 2
      Hell 1 ss olje i pannen og skru opp varmen til middels høy. Legg kotelettene i pannen og krydre med salt og pepper. Stek dem i ca. 3 minutter på hver side, sett på et lokk, skru av varmen og la dem steke ferdig i pannen, ca. 5 minutter.
    3. 3
      Skjær pærene i tynne skiver på langs, gjerne på en mandolin, og vend dem sammen med salatbladene og nøttene i en serveringsbolle.
    4. 4
      Pisk sammen 3 ss olje med eddik, 1⁄2 ts salt, 1⁄2 ts pepper og vend dressingen inn i salaten rett før servering. Topp salaten med tynne skiver av Grana Padano og server med varme koteletter.