Ingredienser
Wok med strimlet svinekjøtt, ingefær og kokos
-
1
pakke
Strimlet svinekjøtt med ingefær og kokos, Billig middag for en
-
1
porsjon
Boil in bag jasminris
-
2
ss
Raps- eller olivenolje
-
0,5
stk
Rødløk
-
0,5
stk
Paprika
-
1
stk
Gulrot
-
0,25 stk Brokkoli
-
2
ss
Rød curry paste
-
0,5
boks
Lett kokosmelk
-
1
liten neve
Koriander
Slik gjør du
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Varm opp en ss olje i en panne eller wok på middels til høy varme og stek kjøttet til det nesten er gjennomstekt. Legg det til side.
-
Skjær rødløken, paprikaen og gulroten i tynne skiver og del brokkolien opp i små buketter. Tilsett 1 ss olje i pannen dersom det trengs og stek grønnsakene til de så vidt er litt myke. Legg dem sammen med kjøttet.
-
Skru ned varmen til middels, stek curry-pastaen i et minutt og tilsett kokosmelken, kjøttet og grønnsakene. Server med ris og grovhakket koriander.