Wokgrønnsaker med svinekjøtt og peanøttsaus
Dette er en mettende og skikkelig digg oppskrift som er like lett å lage til én person som til en stor familie.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- 1Skrell ingefær med en skje. Riv eller finhakk hvitløk og ingefær, og pisk sammen med resten av ingrediensene. Rør deretter inn vannet. Smak til som du liker den. La den stå litt så dem får satt smakene, mens du tilbereder resten av middagen.
- 2Snitt litt av vårløken fint og legg den til side til senere. Skjær de andre grønnsakene i grove biter. Skjær kålroten i tynne skiver og deretter i tynne strimler.
- 3Kok risen etter anvisning på pakken.
- 4Varm opp olje over høy varme i en wok eller stor stekepanne. Brun kjøttet raskt og legg det til side. Stek vårløken og kålroten i et par minutter under konstant omrøring. Legg i grønnkålen og kjøttet, og stek til grønnkålen er irrgrønn.
- 5Hell i peanøttsausen. Vend alt godt sammen og server sammen med ris, toppet med den finsnittede vårløken.
- 1