-
Skrell ingefær med en skje. Riv eller finhakk hvitløk og ingefær, og pisk sammen med resten av ingrediensene. Rør deretter inn vannet. Smak til som du liker den. La den stå litt så dem får satt smakene, mens du tilbereder resten av middagen.
-
Snitt litt av vårløken fint og legg den til side til senere. Skjær de andre grønnsakene i grove biter. Skjær kålroten i tynne skiver og deretter i tynne strimler.
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Varm opp olje over høy varme i en wok eller stor stekepanne. Brun kjøttet raskt og legg det til side. Stek vårløken og kålroten i et par minutter under konstant omrøring. Legg i grønnkålen og kjøttet, og stek til grønnkålen er irrgrønn.
-
Hell i peanøttsausen. Vend alt godt sammen og server sammen med ris, toppet med den finsnittede vårløken.