Wrap med strimlet svin og søtpotet

Denne wrapen kombinerer strimlet svin og søtpotet for en kjapp men mettende rett.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 200 g strimlet svinekjøtt
  • 1 stk søtpotet
  • 1 ss olivenolje pluss ekstra til steking
  • 4 ss yoghurt naturell
  • 1 salt og nykvernet pepper
  • 1 fullkorn tortillas
  • 1 sriracha chilisaus
  • 1 agurk
  • 1 ruccula

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader. Skrell søtpoteten og skjær den i 1/2 cm tynne skiver. Spre dem jevnt utover et ovnsbrett, hell over 1 ss olivenolje, 1/2 ts salt og 1/2 ts pepper. Stek i 15 minutter.
  2. Krydre svinekjøttet med salt og pepper og stek på middels varme i en panne med olje til gjennomstekt. Bland sammen yoghurt og sriracha til ønsket chilistyrke.
  3. Fyll lefsene med svin og søtpotet toppet med yoghurtsaus, strimlet agurk og ruccula. Rull sammen og server.