Ingredienser
Dette trenger du
-
1
pk
svin ytrefilet middelhavsmarinert eller peppermarinert
-
2
store
tomater
-
0,5
stk
grønn paprika
-
1
stk
sjalottløk
-
1
ts
hvitvinseddik
-
1
klype
flaksalt
-
1
klype
nykvernet pepper
-
50
g
apetina
-
0,5
ts
tørket oregano
-
1
0,25 stk agurk
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Grill kjøttet over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu det før det lett slipper risten - du ønsker en god stekeskorpe.
-
Skjær tomater, paprika og agurk i grove biter og snitt sjalottløken fint. Legg det i en liten bolle med oliven, 1 ss olje, eddik, salt og pepper og vend det sammen.
-
Topp med skiver av Apetina, resten av oljen og timian strødd over. Server sammen med kjøttet.