Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer

Perfekt høstmat med grønnsaker og frukt.

40-60 min
Middels
Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer
Tips!

Bruk høstens grønnsaker i denne spennende ovnsretten.

Slik gjør du

  1. Ytrefilet av svin med ovnsbakte rotgrønnsaker og bakte røde druer

    1. 1
      Forvarm ovnen til 200 grader.
      Skrell og rens grønnsakene. Skjær søtpotetene og selleriroten i staver. Del blomkålen i buketter. Knus hvitløksfeddene med knivflaten. Bland sammen og legg alt på et stekebrett. Legg klaser med røde druer mellom grønnsakene Sprinkle over olivenolje og krydre med salt, pepper og timian. Stekes i ovnen i 20-30 minutter.
    2. 2
      Krydre svinefiletene med salt og pepper. Varm olje i en stekepanne på middels varm og stek kjøttet i omtrent fire minutter på hver side.
  2. Rømmedressing

    1. 1
      Bland ingrediensene til dressingen.
    2. 2
      Server kjøttet med ovnsbakte grønnsaker og rømmedressing.