Grillet laks med eple, ruccola og pepperrot
Den syrlige smaken av epler og den smaksfulle pepperoten sammen med en litt søtlig dressing blir en smaksbombe av de sjeldne.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Dressing
- Tenn på grillen og vent til kullet gløder fint.
- Skrell eplene og skjær dem i tynne skiver med mandolin eller kniv. Legg skivene i en skål. Skjær vårløk i tynne skiver og legg dem ned i eplene, tilsett olivenolje og smak til med pepperrot og salt.
- Rør sammen ingrediensene til dressingen, pisk til fløten tykner. Smak til med salt og pepper.
- Grill laksefiletene 4-5 minutter på hver side, avslutt grillingen med skinnsiden ned, slik at skinnet blir ekstra sprøtt. Salte og pepre.
- Legg opp laksen på et fat med råkost og ruccolaen lett blandet med dressingen, servere med kokte poteter eller brød.