Fisk med blomkålris og ananassalsa
Prøv denne friske fiskeretten med ørret eller laks.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Ananassalat
- Skjær ananasen og paprikaen i små terninger, finsnitt vårløken og del tomatene i fire. Vend alt sammen med grovhakket koriander. Smak til med eddik, en klype salt og et lite dryss sukker.
Blomkålris med mango
- Riv blomkålen på et rivjern og stek den i en stekepanne med olivenolje i ca. 2 minutter. Kutt mangoen i terninger og vend i.
Laks/ørret
- Romtemperer og salt fisken veldig lett. Varm en stekepanne med litt solsikkeolje og stek fisken med skinnsiden ned i 3-4 minutter. Snu den og stek ca. 30 sekunder til før du tar fisken ut og lar den hvile. Anrett salsa og blomkålris på tallerkenene, legg på fisk og topp med yoghurt og koriander.