Omelett med røkt laks og Apetina
Omelett er skikkelig digg. Prøv denne med røkelaks og Apetina.
20 min
Middels
Tips!
Fordel gjerne ingrediensene og lag to omeletter. Det er lettere enn å lage én stor.
Slik gjør du
Omelett med røkt laks og Apetina
- 1Pisk sammen eggene og pisk inn vannet.
- 2Skjær fisken i tynne strimler. Finhakk vårløk, grovhakk dill og bryt opp Apetinaen i grove smuler.
- 3Smelt smøret jevnt utover en stor stekepanne på middels til lav varme. Hell egge- blandingen i pannen og spre den jevnt utover. Bruk stekespaden og dra eggeblandingen fra kanten til midten i en stripe, tilt så pannen så ukokt egg renner ned i rennen du akkurat lagde.
- 4Fortsett slik rundt om i pannen til det ikke er mer rennende egg igjen. Du ønsker ikke farge på omeletten, bare så vidt fastnet egg.
- 5Strø over salt, fisk, vårløk, dill og Apetina, løsne omeletten forsiktig fra pannen og løft den ene halvdelen over den andre.
- 1
Salat
- 1Pisk sammen eddik, olje, sennep og en klype salt og pepper i en stor bolle.
- 2Legg i salatblader, tomater delt i to og rødløk skåret i tynne båter og vend alt godt sammen så salaten blir dekket av dressing.
- 1