Pannestekt laks med “grillet paprikakrem”

20-40 min
Middels
Pannestekt laks med “grillet paprikakrem”

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 250 grader.
    2. 2
      Del paprikaene på midten og fjern kjernehus og stilk. Gi hvitløksfeddene et lite trykk med knivens flate side for deretter å skrelle dem. Legg paprika og hvitløk på et stekebrett og ringle over olje. Gni paprikaen godt med olje på begge sider.
    3. 3
      Stek i ovn i ca. 15 min.
    4. 4
      Vask poteter og del dem i ca. 1 cm tykke skiver. Kok dem myke.
    5. 5
      Når paprikaen er myk og litt brent, tar du den ut og drar av skallet forsiktig. Kjør paprika og hvitløk i blender eller med stavmikser.
    6. 6
      Ha røren i en bolle og smak til med salt og pepper.
    7. 7
      Del squash og løk i ca. 1 cm tykke skiver. Stek poteter, løk og squash i smør under omrøring på høy varme.
    8. 8
      Stek fisken i olje på middels varme. 3-5 min på hver side.
    9. 9
      Legg grønnsaker og fisk på et fat. Dryss over finhakket kruspersille og
      servér med lun paprikakrem.