Ingredienser
Ovnsbakt camembert med honning, fiken og nøtter
-
1
liten neve
valnøtter
-
1
liten neve
pistasjnøtter
-
1
neve
tørkede fikener
-
1
hel
camembert, 250 g
-
2
stk
rosmarinkvister
-
1
ts
olivenolje
-
2
ss
honning
-
1
klype
flaksalt
-
Kjeks eller ferskt brød til servering
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 180 grader.
-
Rist nøttene gylne over middels varme i en tørr stekepanne. Hakk nøttene og fikenene grovt.
-
Lag et lite snitt i toppen av osten og stikk i rosmarinkvistene. Hell over oljen. Pakk osten inn i aluminiumsfolie (eller legg den tilbake i treboksen den kom i) og bak den i ovnen i 15-20 minutter, til osten er smeltet.
-
Strø over nøttene og fikenene og hell over honningen. Avslutt med en klype flaksalt. Server osten varm med kjeks eller brød til å dyppe i.