Fullkornspasta med ørret ”Kremet” med makrell i tomat, kapers og persille

Makrell i tomat i en middagsrett? Ja, hvorfor ikke? Gir en spennende vri på pastasausen.

20-40 min
Middels
Fullkornspasta med ørret ”Kremet” med makrell i tomat, kapers og persille

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pasta etter anvisning på pakken. I mellomtiden steker
      du fisk i litt nøytral olje på middels temperatur, ca 4 min på hver side. Bland
      makrell i tomat, olje, kapers, finhakket persille og sitronsaft. Smak til med
      salt og pepper. Når pastaen er klar, bland inn makrellrøre. Løft pastaen
      flere ganger så sausen fordeler seg godt. Fordel på 3 tallerkener. Del ørret
      i biter og ha på toppen. Server med høvlet parmesan (Grana Padano) og en grønn salat.
      En kjapp og annerledes pasta med mye smak!