Panert sei med kremet limepasta og ferske grønnsaker

Fiskemiddag? Denne oppskriften kan hele familien like.

20-40 min
Middels
Panert sei med kremet limepasta og ferske grønnsaker

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pasta etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Ha crème fraîche i en kjele og kok opp på lav varme. Tilsett skall og saft fra en lime.
      Bruk en rasp eller et zestjern til skallet. Saltes og pepres etter smak.
    3. 3
      Stek fisken i olje eller litt smør etter anvisning på pakken, til den får fin farge og er varm.
    4. 4
      Rasp brokkoli grovt på en tallerken. Når pastaen er klar, siler du av vannet og heller
      den i limesausen. Tilsett raspet brokkoli og vend pastaen godt i sausen.
    5. 5
      Finhakk vårløk og sukkererter.
    6. 6
      Server fisken på limepastaen og topp med grønnsaker og koriander eller ruccolasalat.