Ingredienser
Pasta
-
4
porsjoner
spaghetti, ca 300 gram
Pesto
-
1
pose
grønnkål
-
1
dl
Solsikkekjerner
-
2
fedd
Hvitløk
-
0,5
dl
Olivenolje
-
1
dl
Revet Jarlsberg-ost
-
Nykvernet svart pepper
Salat
-
1
potte
dill
-
1
stk
Rødløk
-
1
pose
Grønnkål mix
-
Noen sitrondråper
Slik gjør du
-
Kok opp rikelig med lettsaltet vann.
-
Kjør grønnkål, solsikkekjerner, hvitløkfedd, olivenolje og ost med en stavmikser til du får en grov pesto. Smak eventuelt til med litt nykvernet svart pepper.
-
Plukk dill fra stilkene og finhakk rødløken. Legg dill, rødløk og den siste posen med grønnkål i en bolle. Skvis over noen dråper sitron og smak til med salt og pepper.
-
Kok spagettien til den er al dente. Hell av pastavannet og rør inn pestoen. Anrett pastaen i en serveringsbolle og topp med salaten.