Pasta med grønnkålpesto og dill
Dette er en veldig grønn, og desto sunnere pastamiddag.
20 min
MiddelsTips!
Vil du ha en mer mettende rett? Kombiner og bland inn litt kylling, skinke eller laks.
Slik gjør du
Pasta
- 1Kok opp rikelig med lettsaltet vann.
- 2Kjør grønnkål, solsikkekjerner, hvitløkfedd, olivenolje og ost med en stavmikser til du får en grov pesto. Smak eventuelt til med litt nykvernet svart pepper.
- 3Plukk dill fra stilkene og finhakk rødløken. Legg dill, rødløk og den siste posen med grønnkål i en bolle. Skvis over noen dråper sitron og smak til med salt og pepper.
- 4Kok spagettien til den er al dente, det vil tilsi ca ett minutt mindre enn anvisning på pakken.
- 5Hell av pastavannet og rør inn pestoen. Anrett pastaen i en serveringsbolle og topp med salaten.
- 1