Pasta med grønnkålpesto og dill

Dette er en veldig grønn, og desto sunnere pastamiddag.

20 min
Middels
Pasta med grønnkålpesto og dill
Tips!

Vil du ha en mer mettende rett? Kombiner og bland inn litt kylling, skinke eller laks.

Slik gjør du

  1. Pasta

    1. 1
      Kok opp rikelig med lettsaltet vann.
    2. 2
      Kjør grønnkål, solsikkekjerner, hvitløkfedd, olivenolje og ost med en stavmikser til du får en grov pesto. Smak eventuelt til med litt nykvernet svart pepper.
    3. 3
      Plukk dill fra stilkene og finhakk rødløken. Legg dill, rødløk og den siste posen med grønnkål i en bolle. Skvis over noen dråper sitron og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Kok spagettien til den er al dente, det vil tilsi ca ett minutt mindre enn anvisning på pakken.
    5. 5
      Hell av pastavannet og rør inn pestoen. Anrett pastaen i en serveringsbolle og topp med salaten.