Ingredienser
Dette trenger du
-
400
g
karbonadedeig
-
2
ss
olje
-
1
stk
gul løk
-
4
fedd
hvitløk
-
5
dl
blandede grønnsaker
blandede grønn- saker, bruk noe av det du har hjemme som gulrøtter, squash, broccoli, sopp eller fennikel
-
2
pk
hakkede tomater
-
1
ss
tørket oregano
-
2
ts
paprikapulver
-
sort pepper
-
salt
-
2
ss
tomatpuré
-
3
dl
vann
-
1
terning
kjøttbuljong
-
4
psj
fullkornspasta
-
1
klype
frisk timian
til servering
Slik gjør du
-
Bruk en stor gryte eller en dyp stekepanne. Hell olje i pannen og varm godt opp. Stek karbonadedeigen i to omganger for best resultat. Bruk en gaffel eller stekespade for å dele den opp. Tilsett grovhakket løk og finhakket hvitløk i karbonadedeigen. La det surre til løken er myk.
-
Tilsett grønnsaker skåret i biter. Ha i to pakker hakkede tomater, krydder, tomatpuré, buljong og vann. Rør godt og la det småkoke i ca. 15-20 minutter under omrøring.
-
Kok opp pasta i henhold til anvisningen på pakken mens sausen koker. Bruk gjerne fullkornspasta. Strø over frisk timian rett før servering.