Vossakorv med tagliatelle, chili, hvitløk, sitronskall og olivenolje

En rask middag mellom gaveinnpakking og pynting av juletreet!

20-40 min
Middels
Vossakorv med tagliatelle, chili, hvitløk, sitronskall og olivenolje

Slik gjør du

    1. 1
      Kok pasta som angitt på pakken. Skjær vossakorv i grove biter.
      Finhakk hvitløk og chili. Varm opp litt olje i en panne og stek raskt
      vossarkorv, hvitløk og chili gyllen.
    2. 2
      Hell av vannet fra pastaen og ha den over i en skål. Hell over alt
      fra pannen. Rasp over skallet fra sitronen. Bruk den fine delen
      på raspen. Tilsett finhakket timian og press over sitronsaft etter
      smak. Hell over olivenolje og smak til med salt og pepper. Bland alt
      godt sammen og server det hele rykende varmt!
    3. 3
      Har du en edamer i kjøleskapet, er det kjempegodt med litt revet
      ost på toppen!