Canneloni med kremet ostefyll

Ingredienser

  • 200 g spinat
  • 250 g Tine Kremgo urter
  • 50 g revet Grana Padano
  • Salt og pepper, smak til
  • 450 g Eldorado fersk bolognesesaus
  • 250 g lasagneplater
  • Frisk basilikum
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 210 °C, varmluft.
  2. Skyll spinaten og tørk med kjøkkenpapir. Rens bladene fra stilken og finhakk spinatbladene. Sett til side.
  3. Rør sammen Tine Kremgo med urter og finhakket spinat i en bolle. Tilsett revet Grana Padano og smak til med salt og pepper.
  4. Varm opp Eldorado bolognesesaus etter anvisning på pakningen.
  5. Kok lasagneplatene i lettsaltet vann, ca. 4 minutter til de er myke nok til å bøye. Ta lasagneplatene opp av vannet, og skyll med litt kaldt vann i et dørslag.
  6. Pensle lasagneplatene med litt vann. Fordel ca. 1 ss fyll på den korte siden av hvert ark og rull dem sammen til cannelloni. Legg over i en smurt ildfast form.
  7. Fordel bolognesesaus på toppen av cannelonien og dryss over revet Grana Padano.
  8. Stek i ovnen på midterste rille, 20-30 minutter.
  9. Topp med Grana Padano og frisk basilikum ved servering. Vel bekomme!