Canneloni med kremet ostefyll

20-40 min
Middels
Canneloni med kremet ostefyll

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 210 °C, varmluft.
    2. 2
      Skyll spinaten og tørk med kjøkkenpapir. Rens bladene fra stilken og finhakk spinatbladene. Sett til side.
    3. 3
      Rør sammen Tine Kremgo med urter og finhakket spinat i en bolle. Tilsett revet Grana Padano og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Varm opp Eldorado bolognesesaus etter anvisning på pakningen.
    5. 5
      Kok lasagneplatene i lettsaltet vann, ca. 4 minutter til de er myke nok til å bøye. Ta lasagneplatene opp av vannet, og skyll med litt kaldt vann i et dørslag.
    6. 6
      Pensle lasagneplatene med litt vann. Fordel ca. 1 ss fyll på den korte siden av hvert ark og rull dem sammen til cannelloni. Legg over i en smurt ildfast form.
    7. 7
      Fordel bolognesesaus på toppen av cannelonien og dryss over revet Grana Padano.
    8. 8
      Stek i ovnen på midterste rille, 20-30 minutter.
    9. 9
      Topp med Grana Padano og frisk basilikum ved servering. Vel bekomme!