-
Forvarm ovnen til 210 °C, varmluft.
-
Skyll spinaten og tørk med kjøkkenpapir. Rens bladene fra stilken og finhakk spinatbladene. Sett til side.
-
Rør sammen Tine Kremgo med urter og finhakket spinat i en bolle. Tilsett revet Grana Padano og smak til med salt og pepper.
-
Varm opp Eldorado bolognesesaus etter anvisning på pakningen.
-
Kok lasagneplatene i lettsaltet vann, ca. 4 minutter til de er myke nok til å bøye. Ta lasagneplatene opp av vannet, og skyll med litt kaldt vann i et dørslag.
-
Pensle lasagneplatene med litt vann. Fordel ca. 1 ss fyll på den korte siden av hvert ark og rull dem sammen til cannelloni. Legg over i en smurt ildfast form.
-
Fordel bolognesesaus på toppen av cannelonien og dryss over revet Grana Padano.
-
Stek i ovnen på midterste rille, 20-30 minutter.
-
Topp med Grana Padano og frisk basilikum ved servering. Vel bekomme!