Ingredienser
-
3
dl
melk
-
2
dl
revet parmesan, ca 50 g
-
300
g
lett crème fraiche
-
litt salt og pepper
-
1
potte
basilikum
-
1
pk
hakkede tomater
-
2
pk
tortelloni à 250 g (spinat og ricotta)
-
250
g
salami eller spekeskinke
-
1
eske
cherrytomater
-
2
st
mozzarella
-
litt olivenolje
-
salt og kvernet sort pepper
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 grader. Kok opp melken i en kasserolle. Ta den av platen og tilsett revet ost og crème fraiche. Smak til med salt og pepper.
-
Grovhakk basilikum.
-
Ha noen skjeer hakkede tomater i bunnen av en ildfast form og hell over litt av ostesausen. Legg på et lag med tortelloni, et lag hakket basilikum og et lag salami. Fortsett i samme rekkefølge til det er slutt på ingrediensene.
-
Topp til slutt med delte cherrytomater og mozzarella i små biter. Drypp over ett par spiseskjeer olivenolje.
-
Gratiner i ovnen i ca. 25-30 minutter. Topp med friske basilikumblader og server med en gang.