Pannestekt kyllingfilet med sitronpasta

Dagens middagsanbefaling er saftig kylling og frisk sitronpasta.

20-40 min
Middels
Pannestekt kyllingfilet med sitronpasta

Slik gjør du

    1. 1
      Krydre kyllingfilet med salt og pepper, og stek fileten til den er gjennomstekt.
    2. 2
      Kok opp pasta etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Finhakk og surr hvitløk i en stekepanne med litt smør på lav varme. Pass på så det ikke blir brent.
    4. 4
      Tilsette deretter sitronskall, sitronsaft og lett matfløte. La det koke på lav varme i 3-4 minutter før du har i revet Grana Padano og persille.
    5. 5
      Ha over et par spiseskjeer av pastavannet i sausen for en kremet konsistens, og vend deretter pastaen inn i sausen.
    6. 6
      Del kyllingfileten i skiver. Server gjerne med delte cherrytomater og erter. Topp med persille og revet Grana Padano.