Pasta med Aubergine- og Quinoabiffer
Godt med litt gressløk og høvlet Grana Padano (parmesan)
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Biffer
- Biffer: Grovhakk aubergine, bland med quinoa og 2 rå egg. Tilsett persille og hvitløk. Kjør alt i en blender til det er grovmalt, prøv å unngå at det blir en grøt. Rør i potetmel og smak til med salt og pepper. Form små biffer eller boller og stek i olje på middels varme i en stekepanne. Kok pasta som anvist på pakken.
Tomatsaus
- Tomatsaus: Finhakk gulrøtter og løk. Surr dem i litt olje i en gryte til de får litt farge. Ha i tomater fra boks, tørket oregano, salt og pepper. La det småkoke på lav varme i ca 20 minutter, lag biffene i mellomtiden.
- Server pastaen med enkel tomatsaus og smakfulle, sunne aubergine- og quinoabiffer.