Pasta med brødsmuler, erter, asparges og ruccula

Kos deg med denne spagettiretten til middag i dag.

20-40 min
Middels
Pasta med brødsmuler, erter, asparges og ruccula

Slik gjør du

    1. 1
      Kok spagettien etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Varm oljen i en panne på middels til høy varme. Kjør brødet til smuler i en foodprosessor og legg dem i pannen sammen med finhakket hvitløk og en klype salt. Stek til smulene er gylne og sprø.
    3. 3
      Brekk eller skjær av endene på aspargesene og skjær stilkene i tynne, diagonale skiver. Et minutt før pastaen er ferdigkokt, legger du i aspargesene og ertene. Hell av vannet.
    4. 4
      Tilsett saften og skallet av sitronen, rucculaen, brødsmulene og en god klype salt og pepper. Vend alt godt sammen og server toppet med revet Grana Padano og litt ekstra olivenolje.