Pasta med kjøttboller og pesto
Pasta med kjøttboller er klassikeren som aldri slår feil.
20-40 min
MiddelsTips!
Pesto er en fantastisk måte å bruke opp urter på. Har du ikke nok kan du spe på med rå brokkoli!
Slik gjør du
Pasta med kjøttboller
- 1Finhakk urtene og legg dem i en blandebolle. Legg i karbonadedeigen, 1⁄2 ts salt og nykvernet pepper. Kna det godt sammen med fingrene.
- 2Varm opp 1 ss olivenolje i en stekepanne på middels til høy varme, rull sammen en liten kjøttbolle med hendene (bruk ca. 1 ss deig) og stek en testbolle. Juster ev. salt og pepper og rull ut resten.
Legg dem på et bakepapir på benken. Stek i puljer. - 3Kok pastaen etter anvisning på pakken.
- 4Bland urter, hvitløk, frø, olje og grana padano i en foodprosessor. Kjør sammen til du har en jevn pesto og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
- 5Vend pestoen inn i pastaen og topp med kjøttboller og litt ekstra revet ost til servering.
- 1