Spaghettisaus med kjøttdeig og ekstra grønnsaker
En klassisk spaghettisaus med kjøttdeig og grønnsaker, perfekt til hverdagsmiddagen.
20-40 min
MiddelsTips!
Har du rester av grønnsaker er dette en god anledning til å bruke de opp!
Slik gjør du
- 1Kok spagettien etter anvisning på pakken.
- 2Riv squashen og gulrøttene grovt på et rivjern og legg dem til side.
- 3Stek karbonadedeigen til den er gjennomstekt i en panne på middels til høy varme med olivenolje. Krydre med en klype salt og pepper.
- 4Finhakk hvitløken og stek den med karbonadedeigen i et minutt. Legg i grønnsakene og stek dem til de så vidt har blitt myke, ca. 5 minutter. Hell i tomatene, krydre med en klype salt og pepper og la det putre i ca. 10 minutter.
- 5Spar litt av kokevannet til pastaen og hell av resten. Vend spagettien inn i sausen sammen med mesteparten av basilikumen hakket grovt. Er sausen for tykk tilsetter du et par skjeer pastavann og vender alt forsiktig sammen til du får en mer kremete konsistens.
- 6Server pastaen toppet med revet Grana Padano og litt ekstra basilikum.
- 1