-
Forvarm ovnen til 200 grader. Del hvitløken i to på tvers, behold skallet på. Skjær brokkolien i små buketter og del stilken i grove biter.
-
Legg hvitløken og brokkolien på et stekebrett. Hell over olivenolje og strø på et par klyper salt. Vend det sammen og fordel jevnt utover brettet. Stek i ovnen i ca. 30 minutter til brokkolien har brunede kanter og hvitløken er gyllen og myk.
-
Bland sammen ingrediensene til chilihonningen i en liten skål. Sett til side til servering.
-
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha pastaen tilbake i kjelen.
-
Klem de myke hvitløksfeddene ut av skallet og tilsett i pastaen. Tilsett chèvre i biter og den ovnsstekte brokkolien. Vend alt sammen og fordel på tallerkener. Hell over chilihonning, litt ekstra olivenolje, salt og nykvernet pepper før servering.