Pasta med ovnsbakt brokkoli, chèvre og chilihonning
Denne pastaretten serveres med en smakfull ovnsbakt brokkoli, chèvre og chilihonning
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- 1Forvarm ovnen til 200 grader. Del hvitløken i to på tvers, behold skallet på. Skjær brokkolien i små buketter og del stilken i grove biter.
- 2Legg hvitløken og brokkolien på et stekebrett. Hell over olivenolje og strø på et par klyper salt. Vend det sammen og fordel jevnt utover brettet. Stek i ovnen i ca. 30 minutter til brokkolien har brunede kanter og hvitløken er gyllen og myk.
- 3Bland sammen ingrediensene til chilihonningen i en liten skål. Sett til side til servering.
- 4Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og ha pastaen tilbake i kjelen.
- 5Klem de myke hvitløksfeddene ut av skallet og tilsett i pastaen. Tilsett chèvre i biter og den ovnsstekte brokkolien. Vend alt sammen og fordel på tallerkener. Hell over chilihonning, litt ekstra olivenolje, salt og nykvernet pepper før servering.
- 1