Squashpasta med ost og hvitløk

Squashpasta med ost og hvitløk

Server gjerne med biff, svin eller kylling. Gir deg kostfiber, proteiner og vitamin A.

20 min
Middels

Slik gjør du

Squashpasta

  1. Finhakk hvitløk. Separer plommene fra eggehviten. (Spar eggehvitene, de kan du ha i omeletten til frokost!)
  2. Bland sammen eggeplommer, revet ost, hvitløk, olivenolje, salt og pepper.
  3. Skjær squash i tynne tynne spaghetti-lignende strimler. Bruk gjerne en grønnsaksdeler (mandolin) som du kan få kjøpt i kjøkkenutstyrsbutikker.
  4. Skyll bønnene. Kok opp vann. Forvell squashen og bønnene raskt, maks 1 minutt!
  5. Bland sammen grønnsaker og bønner med egg- og ostebladningen. Rør godt til osten smelter. Server med frisk salat eller brød.
  6. 370 KCAL/PORSJON (U BRØD)