Squashpasta med ost og hvitløk
Server gjerne med biff, svin eller kylling. Gir deg kostfiber, proteiner og vitamin A.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Squashpasta
- Finhakk hvitløk. Separer plommene fra eggehviten. (Spar eggehvitene, de kan du ha i omeletten til frokost!)
- Bland sammen eggeplommer, revet ost, hvitløk, olivenolje, salt og pepper.
- Skjær squash i tynne tynne spaghetti-lignende strimler. Bruk gjerne en grønnsaksdeler (mandolin) som du kan få kjøpt i kjøkkenutstyrsbutikker.
- Skyll bønnene. Kok opp vann. Forvell squashen og bønnene raskt, maks 1 minutt!
- Bland sammen grønnsaker og bønner med egg- og ostebladningen. Rør godt til osten smelter. Server med frisk salat eller brød.
- 370 KCAL/PORSJON (U BRØD)