Ingredienser
-
400
g
Folkets rå italienske kjøttboller
-
4
porsj.
Tagliatelle
-
3
fedd
Hvitløk
-
0,5
dl
God olivenolje
-
1
eske
Cherrytomater
-
1
pk
Hakkede tomater
-
0,5
stk
Sitron, revet skall og saft
-
0,5
ts
Salt
-
Kvernet pepper
-
1
klype
Sukker
-
1
neve
Fersk basilikum
-
50
g
Parmesan
Slik gjør du
-
Kok pasta og stek kjøttboller etter anvisning på pakkene.
-
Skrell og knus hvitløk. Varm olivenolje i en kjele og ha i hvitløk og hele ferske cherrytomater. La det surre i gryten en liten stund. Hell på vann og hakkede tomater. Smak til med revet sitronskall, sitronsaft, salt, pepper og litt sukker. Legg kjøttbollene ned i tomatsausen og la det småkoke forsiktig i 15 minutter.
-
Server med nykokt pasta, basilikum og revet parmesan.