Tagliatelle med reker, chili og ingefær

En pastarett inspirert av det italienske kjøkken.

Ingredienser

  • 2 pakker Tagliatelle
  • 250 g pillede reker
  • 1 stk rød chili
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk ingefær, 3-4 cm
  • 0,5 potter oregano
  • 30 g Grana padano
  • salt og sort pepper
  • olivenolje til steking

Slik gjør du

  1. Fjern kjernehuset og finhakk chilien. Skrell og finhakk rødløk og ingefær. Fres alt sammen i en stekepanne med olivenolje.
  2. Kok pastaen i rikelig med saltet vann, etter anvisning på pakken. Finhakk oregano i mellomtiden.
  3. Vend inn reker og hakket oregano i den stekte løken. Vend pastaen kjapt inn i blandingen og legg det opp på fat. Riv over Grana Padano og avslutt med olivenolje, salt og sort pepper.