Ingredienser
-
400
g
Fullkornspasta
-
500
g
Svin ytrefilet
-
Olje til steking
-
Salt og pepper
-
1,5
dl
Gresk yoghurt
-
1
fedd
Hvitløk
-
1
stk
Fennikel
-
250
g
Grønne erter, tint
-
2
ss
Sitronsaft
-
4
stilker
Vårløk
Slik gjør du
-
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Salte og pepre kjøttet. Varm en stekepanne med litt olje. Brun kjøttet på alle sider og etterstek det i ovnen i ildfast form i ca 20-30 min. La det hvile mens du lager salaten.
-
Bland sammen yoghurt og revet hvitløk i en bolle. Skjær fennikelen i tynne skiver, bruk ostehøvel eller mandolin. Ha fennikel og erter i yoghurten. Tilsett sitronsaft, salt og pepper.
-
Tilsett pastaen og bland godt sammen. Skjær kjøttet i skiver. Finhakk vårløk og dryss det over retten.