Pinnekjøttpasta med tomat

Pinnekjøttpasta med tomat

Bruk pinnekjøttrestene i denne gode pastaretten.

20 min
Middels

Slik gjør du

Pinnekjøttpasta med tomat

  1. Rens hvitløken og skjær den i tynne skiver.
  2. Legg alle tomatene i en stor kjele med litt olivenolje og la dem frese i noen minutter før du tilsetter hvitløk og hakket oregano. Sett på lokk.
  3. Når tomatene sprekker i skinnet moser du dem med en tresleiv. La sausen putre mens du koker pastaen i lettsaltet vann.
  4. Spar på ca. 1 dl av pastavannet. Rør det inn i sausen og smak til med salt, sukker og eddik eller sitronsaft.
  5. Pinnekjøttrestene stekes kjapt i en stekepanne i litt olje.
  6. Vend pastaen inn i tomatene og anrett på tallerken. Dryss over pinnekjøtt, persille og revet Grana Padano.