Sticks med ovnsbakt squash, pinnekjøtt, apetina og urter
Lag sticks av restematen etter julemiddagen. Disse squashrullene kan lages både med pinnekjøtt og ribbe.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Sticks med ovnsbakt squash, pinnekjøtt, apetina og urter
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Fjern endene på squashene og skjær dem i skiver på langs, ca. 0.5 cm tykke. Pensle dem med olje på begge sider og spre dem utover to bakepapirkledde stekebrett.
- Strø over en god klype salt og pepper og bak dem i ovnen til de har fått en gyllen farge, ca. 30 minutter.
- Mens de steker tilbereder du fyllet. Strimle opp kjøttet og varm det raskt i en stekepanne over middels varme i litt olje. Fjern pannen fra varmen.
- Finhakk persillen og riv sitronskallet fint. Legg litt til side til pynt og vend resten sammen med kjøttet, pinjekjernene og smuldret Apetina.
- Legg en god spiseskje med fyll i den ene enden av hver squashskive og rull dem deretter forsiktig sammen.
- Tre to eller tre ruller på hver stick og legg dem pent på et fat til servering. Topp med resten av persillen og sitronskallet.