Ingredienser
Pizzabunn
-
1
stk
stort blomkålhode
-
4
dl
revet ost
-
2
egg
-
Salt
-
Pepper
Topping
-
2
dl
tomatsaus
-
1
stk
Rødløk
-
100
g
ost til topping, f.eks feta, mozzarella eller Jarlsberg
-
1
dl
Sorte oliven
-
1
neve
frisk oregano
Slik gjør du
-
Sett ovnen pa° 250 grader. Del opp blomka°l og kjør den i en blender til det blir en ”melblanding”
(du kan ogsa° bruke en rasp). bland blomka°l, revet ost, egg, salt og pepper godt sammen i en bolle. legg bakepapir pa° en stor stekeplate og fordel blomka°ldeigen utover. Trykk den ut med hendene sa° den blir tynn og jevn.Stek bunnen i 10 min.
-
Fordel tomatsaus utover deigen med en skje. legg rødløk i tynne skiver, ost, oliven og
frisk oregano utover pizzaen.
-
Stekes i ovn i ca. 20 min til bunnen blitt litt hard og osten gyllen.
Serveres med en frisk, grønn salat