Grønn pizza med chevré, grønnkål, purre og pesto
Denne pizzaen kan lages enda raskere med ferdig pizzabunn.
20 min
MiddelsSlik gjør du
- Smør pesto på pizzabunnen. Strimle purre og grønnkål og fordel det utover pizzaen sammen med chevre i biter. Ha over litt nykvernet sort pepper. Stekes midt i ovnen i ca. 10-15 minutter på 250 °C. Topp med litt timian. Server gjerne med en frisk, grønn salat.
Hjemmelaget pizzabunn til deg som har mer enn 20 minutter til å lage middag
- Vil du lage en hjemmelaget pizzabunn blander du sammen de tørre ingrediensene i en kjøkkenmaskin og tilsett deretter vann og olivenolje. Bruk eltekrok og la maskinen gå i 5 minutter. Deigen skal få en glatt konsistens. Hev deigen til dobbel størrelse.
- Når deigen er ferdig hevet, kjevles den ut og legges på en stekeplate. For ekstra tynn og sprø bunn, etterheves deigen på stekeplate i ca. 30 minutter og kjevles på nytt mens den ennå ligger på platen.