-
Bland alt det tørre, varm vannet til ca 37 grader.
-
Bland vann og olje inn i det tørre. Kna sammen til en glatt deig. Sett den lunt og tildekket og la den heve til dobbel størrelse, ca 40 minutter.
-
Kjevle ut deigen til et rektangel. Smør på tomatsaus eller pesto. Fordel fyllet.
-
Rull deigen sammen til en pølse. Skjær i passende stykker (ca 1,5 cm tykke) og legg på bakepapir på en bakeplate. Trykk pizzasnurrene litt flate og ha på litt mer revet ost.
-
La dem heve i 15-20 minutter. Stekes på 225 grader midt i ovnen i ca 15 minutter.
-
Finhakk hvitløk og la den surre lett i litt olje i en gryte. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré, finrevet gulrot og tørkede urter. La det putre i 10-15 minutter. Smak til med salt og pepper.
-
Fjern bladene på brokkolien og del den i biter. Kjør brokkoli, nøtter, olje, parmesan og hvitløk til en tykk pesto med stavmikser eller foodprocessor. Smak til med salt og noen dråper tabasco.