-
Sett ovnen på 250 grader. Del blomkålen i biter og kjør den i en blender til den får en melaktig konsistens. Alternativt kan du bruke et rivjern. Ha blomkål, revet ost, egg, salt og pepper i en bolle og bland godt. Legg bakepapir på en stekeplate og fordel blomkåldeigen jevnt utover. Trykk den ut med hendene til en jevn og tynn bunn. Stek bunnen i ovnen i 10 minutter.
-
Mens bunnen steker, skjær rødløken i tynne skiver, del brokkolien i små buketter og skjær paprika og tomater i skiver. Skjær gulrøttene i tynne skiver eller bruk en mandolin for å få fine strimler. Bland sammen snøfrisk og lettrømme til en jevn saus.
-
Ta ut pizzabunnen og la den avkjøles litt. Smør Snøfrisk-blandingen jevnt utover bunnen. Legg rødløk i en stripe, deretter brokkoli, paprika og tomat i rader. Strø mais over paprikaen og avslutt med et lag gulrot. Stek pizzaen videre i 10-20 minutter, til bunnen er sprø og grønnsakene myke med litt stekeskorpe.
-
Drypp over litt olivenolje, strø på havsalt og topp med friske urter før servering.