-
Sett ovnen på 250C. Del blomkålen i biter og ha det i en blender. Kjør til du får en «melblanding». Du kan også bruke et rivjern hvis du vil.
Bland blomkål, revet ost, egg salt og pepper godt sammen i en bolle. Legg bakepapir på en stekeplate, legg på blomkåldeigen. Fordel og trykk den ut med hendene slik at den blir jevn og tynn.
Stek bunnen i 10 minutter.
-
Mens den steker kan du dele grønnsakene. Del rødløken i to, så i skiver. Brokkoli i små buketter, eventuelt del dem opp med kniv. Skjær paprika i og tomater i skiver og gulrøttene i tynne skiver.
-
Ta ut bunnen, avkjøl litt mens du gjør deg ferdig med grønnsakene.
Bland sammen Snøfrisk og lettrømme. Smør på blomkålbunnen.
Legg på rødløk i en stripe. Fortsett med brokkoli, grønn paprika og gul paprika. Strø mais over den gule paprikaen, så en stripe med tynne skiver av gulrot og til slutt tomatskiver.
Stek i ovnen i 10-20 minutter. Bunnen skal bli hard og grønnsakene myke, gjerne med litt stekeskorpe.
-
Server pizzaen med noen dråper olivenolje, litt havsalt og friske urter.