Sprø pizzapannekaker
Pizzapannekaker kan lages i mange forskjellige varianter.
20-40 min
MiddelsTips!
Varm opp pannekaken dagen derpå i toast- eller vaffeljern med bakepapir for en rask og deilig lunsj.
Slik gjør du
Sprø pizzapannekaker
- 1Forvarm ovnen til 250 grader. Rør sammen ingrediensene til pannekaken, bortsett fra oljen.
- 2Varm en stekepanne (som tåler stekeovnen) med oljen og ha i en god øse med røre. Spre den godt ut og la den stå til den setter seg litt i bunnen.
- 3Sett hele pannen inn i ovnen og stek i 5 minutter før du snur den og steker den i ca. 5 minutter til. Ta den så ut. Fortsett med ønsket topping.
- 1
Topping med blomkål, squash, pesto og tomat
- 1Riv blomkål på et rivjern og bland med pesto. Spre utover pannekaken. Skjær squash i skiver og legg oppå.
- 2Hell over 1 ts olivenolje og stek i ytterligere 7-8 minutter. Ta pannekaken ut.
- 3Del tomater i 4 og fordel utover. Ha over revet grana padano, litt flaksalt, pepper, litt olivenolje og fersk basilikum og server.
- 1
Topping med søtpotet, mozzarella og avokado
- 1Skrell søtpoteten og skjær den i tynne skiver, riv mozzarellaen i biter og bryt opp Apetinaen. Legg dem om hverandre på pannekaken og sett panna tilbake i ovnen.
- 2Ta den ut etter 7-10 minutter og anrett med skivet avokado, pinjekjerner, timian, fersk kvernet pepper og litt flaksalt. Press litt limejuice over rett før servering.
- 1