Sprø pizzapannekaker
Pizzapannekaker kan lages i mange forskjellige varianter.
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 250 grader. Rør sammen ingrediensene til pannekaken, bortsett fra oljen.
-
Varm en stekepanne (som tåler stekeovnen) med oljen og ha i en god øse med røre. Spre den godt ut og la den stå til den setter seg litt i bunnen.
-
Sett hele pannen inn i ovnen og stek i 5 minutter før du snur den og steker den i ca. 5 minutter til. Ta den så ut. Fortsett med ønsket topping.
-
Riv blomkål på et rivjern og bland med pesto. Spre utover pannekaken. Skjær squash i skiver og legg oppå.
-
Hell over 1 ts olivenolje og stek i ytterligere 7-8 minutter. Ta pannekaken ut.
-
Del tomater i 4 og fordel utover. Ha over revet grana padano, litt flaksalt, pepper, litt olivenolje og fersk basilikum og server.
-
Skrell søtpoteten og skjær den i tynne skiver, riv mozzarellaen i biter og bryt opp Apetinaen. Legg dem om hverandre på pannekaken og sett panna tilbake i ovnen.
-
Ta den ut etter 7-10 minutter og anrett med skivet avokado, pinjekjerner, timian, fersk kvernet pepper og litt flaksalt. Press litt limejuice over rett før servering.