Sprø pizzapannekaker

Pizzapannekaker kan lages i mange forskjellige varianter.

20-40 min
Middels
Sprø pizzapannekaker
Tips!

Varm opp pannekaken dagen derpå i toast- eller vaffeljern med bakepapir for en rask og deilig lunsj.

Slik gjør du

  1. Sprø pizzapannekaker

    1. 1
      Forvarm ovnen til 250 grader. Rør sammen ingrediensene til pannekaken, bortsett fra oljen.
    2. 2
      Varm en stekepanne (som tåler stekeovnen) med oljen og ha i en god øse med røre. Spre den godt ut og la den stå til den setter seg litt i bunnen.
    3. 3
      Sett hele pannen inn i ovnen og stek i 5 minutter før du snur den og steker den i ca. 5 minutter til. Ta den så ut. Fortsett med ønsket topping.
  2. Topping med blomkål, squash, pesto og tomat

    1. 1
      Riv blomkål på et rivjern og bland med pesto. Spre utover pannekaken. Skjær squash i skiver og legg oppå.
    2. 2
      Hell over 1 ts olivenolje og stek i ytterligere 7-8 minutter. Ta pannekaken ut.
    3. 3
      Del tomater i 4 og fordel utover. Ha over revet grana padano, litt flaksalt, pepper, litt olivenolje og fersk basilikum og server.
  3. Topping med søtpotet, mozzarella og avokado

    1. 1
      Skrell søtpoteten og skjær den i tynne skiver, riv mozzarellaen i biter og bryt opp Apetinaen. Legg dem om hverandre på pannekaken og sett panna tilbake i ovnen.
    2. 2
      Ta den ut etter 7-10 minutter og anrett med skivet avokado, pinjekjerner, timian, fersk kvernet pepper og litt flaksalt. Press litt limejuice over rett før servering.