Alt-i-ett kremet pølsegryte
Er det begrenset med kokebluss på hytta, eller vil du kanskje spare litt oppvask i hverdagen? Her får du en enkel og veldig god alt-i-ett-gryte.
20-40 min
MiddelsTips!
Pølsegryte er en type rett du kan tilpasse som du vil. Har du rester av kylling eller grønnsaker? Ha de oppi gryta mot slutten, så slipper du å kaste mat unødvendig.
Slik gjør du
- 1Finhakk løk og hvitløk, og kutt cherrytomatene og pølsene i mindre biter.
- 2Stek løk og hvitløk i litt olje i en tykkbunnet kjele, til løken er gyllen.
- 3Tilsett pølsebitene, cherrytomatene, grønnsaksbuljong, pastasaus og pasta i kjelen, kok opp og la det småkoke under lokk i cirka 15 minutter. Rør fra tid til annen, slik at det ikke setter seg fast.
- 4Når pastaen er ferdig kokt, tilsett revet ost og Crème Fraîche og kok opp igjen.
- 5Server med frisk kruspersille, cherrytomater om du har noen til overs og salt og pepper.
- 1