Grillet kyllingpølse med agurksalsa og brød

Den litt sunnere grillpølsevarianten

20 min
Middels
Grillet kyllingpølse med agurksalsa og brød

Slik gjør du

  1. Salsa

    1. 1
      Legg opp grillet kyllingpølser på en tallerken, drypp agurksalsaen
      over og server med tomat og godt brød.
    2. 2
      Skrell agurken, og ta ut frøene. Skjær i tynne skiver.
      Riv skallet fra ½ sitron, og skjær deretter sitronkjøttet grovt opp.
      Husk på å fjerne kjernene. Finhakk løken og hakk basilikum.
      Skrell agurken, og ta ut frøene. Skjær i tynne skiver.
Riv skallet fra ½ sitron, og skjær deretter sitronkjøttet grovt opp.
Husk på å fjerne kjernene. Finhakk løken og hakk basilikum.