Chili sin carne

Du kjenner sikkert til chili con carne, men har du prøvd den kjøttfrie varianten chili sin carne?

20-40 min
Middels
Chili sin carne

Slik gjør du

  1. Chili sin carne

    1. 1
      Fjern frøene og finhakk chilien. Rens og finhakk løken og hvitløken og fres dem sammen med chilien i nøytral olje til det er blankt og mykt.
    2. 2
      Ha i gulrøtter i terninger og paprika i biter. Tilsett tomatpuré og krydder, og rør godt sammen. La det stå å surre i et par minutter.
    3. 3
      Ha i hakkede tomater og vann. Smuldre i bujongen.
    4. 4
      Bland alt godt sammen og la det småkoke til gulrøttene er møre, i ca. 15 minutter. Tilsett bønnene (skylles først i et dørslag) og mais.
    5. 5
      Varm opp og la det småputre et par minutter. Smak til med salt og pepper.
    6. 6
      Server med frisk koriander, avokado i terninger, nykokt ris, nacho chips og limebåter.