Ingredienser
Asiatisk nudelsalat
-
1
pk
laksefilet uten skinn
-
0,5
dl
sesamfrø
-
2
ss
Olivenolje
-
0,5
stk
rød chili
-
1
cm
Ingefær
-
3
ss
soyasaus
-
1
stk
Lime (saften av)
-
Pepper
-
2
pk
Nudler
-
1
stk
Paprika
-
4
stilker
vårløk
-
1
pose
Reddiker
Slik gjør du
-
Skjær laksen i terninger. Bland sammen olivenolje og sesamfrø i en bolle. Tilsett lakseterninger og bland godt sammen i en bolle. Kok opp vann og legg i nudlene. Noen minutter er nok. Se pakningsinfo.
-
Skrell og rasp ingefær fint. Finhakk chili uten frø. Bland dette sammen med soyasaus og saft fra 1 lime. Vask reddiker og skjær dem i tynne skiver. Kutt paprika i tynne båter og vårløk i ringer. Bland sammen grønnsaker med nudler og soyablandningen. Stek fisken i en ildfast form i ca. 5 min. på 180 grader. Server den lune nudelsalaten med laks på toppen.